Stallen

e-post

post@langoyarideklubb.no

Stallen

Høsten 2018 inngikk rideklubben samarbeid med Sortland VGS avd. Kleiva og leier nå stallen fra skolen. Stallen drives på dugnad og klubben tilbyr oppstalling for medlemmer og kan by på følgende fasiliteter;

* Eget utstyrskap

* WC i stall

* Vaskespilt

* Tørkerom for dekken

* Luftegårder

* Treninger og stevner på stallen

* Vaskemaskin til utstyr

For mer informasjon eller spørsmål ang leie av stallplass send epost til post@langoyarideklubb.no eller kontakt Stallansvarlig Lisa Christine Karlsen  på mobil 977 186 66.

Ridebanen

På Kleiva har vi 2 ridebaner og en rundpaddok.

Den ene banen er 20*40m med sandbunn. Den andre banen vår er 25*65m også dekket med nytt sanddekke. Begge banene våre er gjerdet inn, og klubben har dressurrail  og hindermatriell til trening og stevner.

Ridehall

I oktober 2018 kjøpte Langøya Rideklubb ridehallen til Bjørkengen Gård i Bø. Planen er å flytte hallen til Kleiva i Sortland i løpet av 2020.

Ridehallen vil være et fantastisk løft for klubben og sikre gode trenings-forhold både for rideskole og konkurranseryttere.

Klubben jobber nå aktivt med å finansiere flyttingen av hallen og ønsker alle bidrag velkommen.